Surinaams leren koken op een kookworkshop: OsoPatu

Ben je gek op de Surinaamse keuken en wil je liever met eigen ogen zien hoe je al dit lekkere eten moet klaarmaken? Dan is een kookworkshop misschien iets voor jou! Er worden meerdere workshops door het land gegeven en Surinaams-eten probeert ze voor je te vinden. OsoPatu geeft kookworkshops op locatie en kooklessen in je eigen keuken!

De letterlijke vertaling van OsoPatu (uitspraak: osso pattoe) is huispan. In omgangstaal is het een thuisgerecht of gerechten die je van thuis kent. In een OsoPatu kookworkshop maak je kennis met de smaakvolle gevarieerde Surinaamse keuken. De gerechten die Surinamers dagelijks eten zijn over het algemeen eenvoudige maar overheerlijke gerechten.Door te koken met liefde en de juiste ingrediƫnten krijg je altijd de lekkerste gerechten. Kijk voor meer info op OsoPatu.

Geef jij ook kookcursussen of workshops over Surinaams eten? Stuur je info dan in en Surinaams-eten zal er aandacht aan geven! Meer kookworkshops

1 opmerking:

Anoniem zei

In ieder geval dank van mij, want ik had het zout vlees gekocht maar kon nergens anders vinden hoevaak en hoelang je het moest spoelen en ontzouten.