Surinaamse ovenschotel pom met leramans culinair pommarina

Op Youtube zijn steeds meer video's te vinden die laten zien hoe je Surinaamse gerechten (en natuurlijk andere heerlijke exotische gerechten) moet maken.


Onderstaande video toont hoe je eenvoudig een Surinaamse pom kunt maken als je snel iets lekkers op tafel wilt hebben met behulp van een beproefde kant en klare kruidenmix.


Kijk voor meer informatie op Leraman culinair.
Meer over pom.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik vind het een stomme film om zelf pom te maken. Wordt herhaaldelijk onderbroken. Je kunt niet duidelijk zien hoe de pom wordt bereid.
Knullig!!!

Anoniem zei

kende het al van youtube. Beter verwijderen de film want het voegt geen waarde toe dan alleen aan haar eigen persoonlijkheid.

Gewoon goed googlen naar een pom recept. Bekijk diverse recepten en maak je keuze. Kwestie van goed lezen en geduld hebben.

Ik leer mezelf beter surinaams koken door ook gewoon te gaan googlen en me niet meteen op de eerste de beste link die in beeld komt te gaan storten.

Anita Sebregts zei

In het begin wordt er gezegd dat zij gemarineerde kip heeft maar wanneer doet zij die kip erin. Ik heb er niets van gezien zij deed alleen die tayer met die pommarinade erin en daarna in de oven. Die kip is er zeker vanzelf ingevlogen. Wat een blamage. Gelukkig kan ik beter koken want ik zou niemand aanraden om het op deze wijze te doen.