Surinaams eten!
Heerlijke recepten uit Suriname en andere wereldkeukens!
(Verplaatsen naar ...)
Home
Nieuws
Geschiedenis
Kookboeken
Muziek
Cultuur
Genealogie
Reizen Suriname
Vliegtickets
Restaurants
Links
Agenda
Contact
▼
Kue lapis voor beginners die altijd lukt!
›
Kue Lapis is de heerlijke gestoomde Indonesische koek met gekleurde laagjes. Als je het nog nooit hebt gemaakt, dan lukt het met dit recept ...
1 opmerking:
Recept Surinaamse hete makreel
›
Surinaamse hete makreel is heerlijk op een broodje, maar probeer het ook eens te eten met rijst. Het recept wordt daarvoor iets aang...
6 opmerkingen:
Surinaamse hete sardientjes met aardappel
›
Altijd makkelijk om wat blikken sardientjes in tomatensaus in huis te hebben, want op de Surinaamse manier heb je zo een lekkere maaltijd ...
1 opmerking:
Het beste recept voor Surinaamse roti en Surinaamse roti gevuld met gele dahl
›
Wil je snel roti maken en zeker weten dat het lukt? Gebruik dan zelfrijzend bakmeel met optioneel wat extra bakpoeder en je roti lukt alti...
2 opmerkingen:
Bumbu Bali: Javaanse gebakken makreel in hete rode saus
›
Bumbu Bali is een Javaans gerecht van gebakken verse makreel in een hete saus van rode lombok en kruiden. Heerlijk met witte rijst en een ...
Zoekfunctie voor Surinaamse recepten op je mobiele telefoon
›
Voor diegenen die de mobiele versie van Surinaams Eten gebruiken is het niet altijd duidelijk hoe je bij de zoekfunctie kan komen voor de ...
Tahu Telur: Javaanse omelet van tahu met een hete saus van pinda met petis
›
Tahu telor is een makkelijk te maken gerecht van tahu en ei met een pittige saus van pinda's. Garneer het met verse groenten zoals tau...
Foe Jong Hai: heerlijke Chinese omelet met garnalen en zoetzure saus
›
Foe Jong Hai is een makkelijk recept van eieren met een lekkere saus. In dit recept worden grote fijngesneden garnalen toegevoegd om de ...
2 opmerkingen:
Goelung Goelung: rode flensjes met een vulling van kokos
›
Goelung Goelung zijn de heerlijke Javaans-Surinaamse gekleurde flensjes met een vulling van kokos. Ze zijn niet moeilijk te maken en smak...
1 opmerking:
Zoete Javaans-Surinaamse ketjapsambal met pinda's
›
Als je van zoete gerechten houdt, probeer dan eens deze sambal van ketjap over de nasi, bami of saté. Je kunt zelf variëren met dikte v...
Tahoe gevuld met tauge en kool in krokant beslag
›
Tahoe kun je ook vullen met allerlei lekkers en daarna bakken met een krokant beslag. In dit recept wordt taugé met kool gebruikt, maar ...
›
Homepage
Internetversie tonen