tag:blogger.com,1999:blog-6452317964778795909.post2525225716410074227..comments2024-03-21T15:59:26.246+01:00Comments on Surinaams eten!: Rundvlees met massalabloggerhttp://www.blogger.com/profile/18236720726036716759noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-6452317964778795909.post-35358783593962707972023-04-27T01:48:36.927+02:002023-04-27T01:48:36.927+02:00Honing
Honing <br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6452317964778795909.post-13706415542169186962022-02-18T15:52:25.481+01:002022-02-18T15:52:25.481+01:00Ik ga dit recept zeker binnenkort maken, met de ti...Ik ga dit recept zeker binnenkort maken, met de tip om Hindostaanse Massala te gebruiken van "H. Nandan Surinami". Ik ben dol op Surinaamse/Hindostaanse eten. Bedankt voor dit recept!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6452317964778795909.post-24324632642530990022018-08-25T17:20:10.907+02:002018-08-25T17:20:10.907+02:00Ik vind het lastig om de hoeveelheden in te schatt...Ik vind het lastig om de hoeveelheden in te schatten bij degene waar geen hoeveelheid bijstaat. Kan iemand me daarbij helpen?Irma94https://www.blogger.com/profile/12195555516240717240noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6452317964778795909.post-72697859431910198132017-04-29T23:06:24.301+02:002017-04-29T23:06:24.301+02:00jammer dat niemand de vragen hierboven beantwoord ...jammer dat niemand de vragen hierboven beantwoord beetje lullig maar ja. je kan ook gewoon spaanse peper, gedroogde pepervlokken gebruiken heb ik ook gedaan wordt het niet te snel te heet ook. gewoon lekker surinaamse sambal erbij voor de liefhebbers van echt loeiheet. ik zet altijd de pan in de oven op 90 graden zo heb je er geen omkijken naar en laat het uren langzaam garen zo echt heerlijk. gekookt eitje erbij sperziebonen als je geen kouseband kan vinden en aardappels of krieltjes uit zo'n pakje gaat ook prima als ze maar wel de tijd krijgen om gaar te worden. roti koeken koop ik kant en klaar. laurierblad had ik niet, maakt niet uit en smaakversterker ga ik niet gebruiken en toch is het lekker hahaha als het al te heet is doe je er weinig meer aan zou er dan komkommer bij eten of mss nog wat tomaat extra erdoor om te verdunnen en meer aardappel eten dan vlees. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6452317964778795909.post-88262399578528951742016-06-04T22:52:29.097+02:002016-06-04T22:52:29.097+02:00Als je het gerecht niet heet wilt, dan moet je goe...Als je het gerecht niet heet wilt, dan moet je goed in de gaten houden dat de Surinaamse peper niet open gaat. Desnoods eerder uit het gerecht halen en pas op het eind van het stoven nog even terug leggen. Of geen hele peper laten meekoken, maar een paar kleine stukjes van de peper afsnijden zonder pitjes en deze fijngesneden meebakken en stoven. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6452317964778795909.post-32750449830625244532016-05-27T07:16:39.623+02:002016-05-27T07:16:39.623+02:00Het rundvlees met massala is toch te heet geworden...Het rundvlees met massala is toch te heet geworden, kan ik daar nog wat aan doen en @Rubeo heeft helemaal gelijk, dit is een heerlijke massala.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6452317964778795909.post-61673374173139535682016-02-27T16:29:22.693+01:002016-02-27T16:29:22.693+01:00@Wout van Dam:
volgende keer Hindostaanse Massala ...@Wout van Dam:<br />volgende keer Hindostaanse Massala kopen van H. Nandan Surinami.<br />Zijn geen typfouten, zo staat het op het zakje.<br />Jammer dat ik geen afbeelding kan uploaden dan was het duidelijker.<br />Maar geloof me, ik ben ook ooit op zoek geweest naar goede massala en als je deze een keer gebruikt hebt wil je nooit meer een andere!Rubeohttps://www.blogger.com/profile/15648783039565364993noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6452317964778795909.post-31093428360522660352013-11-30T11:37:09.533+01:002013-11-30T11:37:09.533+01:00Ik heb deze nu 2 keer gemaakt, 1 keer met masala v...Ik heb deze nu 2 keer gemaakt, 1 keer met masala van chan (domme fout achteraf) en 1 keer van arva. De volgende keer met nickerrie zal denk ik wel het lekkers worden.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09770717650633340036noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6452317964778795909.post-36901528514538227572011-03-20T12:17:00.653+01:002011-03-20T12:17:00.653+01:00Heeeeeeeerlijk !!!
Ik ben helemaal fan vd surinaam...Heeeeeeeerlijk !!!<br />Ik ben helemaal fan vd surinaamse keuken en dan vooral de massala.<br />Zelf van Indische komaf dus een mooie mengeling van deze twee keukens ;-)Moniquenoreply@blogger.com