tag:blogger.com,1999:blog-6452317964778795909.post8305353259531675252..comments2024-03-21T15:59:26.246+01:00Comments on Surinaams eten!: Sambal lotis: een heerlijke zoete sambal geserveerd met vers fruitbloggerhttp://www.blogger.com/profile/18236720726036716759noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-6452317964778795909.post-23428535054814363832022-09-29T17:31:01.486+02:002022-09-29T17:31:01.486+02:00Er kan gn uien in lotisEr kan gn uien in lotisAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6452317964778795909.post-64299179295664805932020-06-14T07:24:36.427+02:002020-06-14T07:24:36.427+02:00Lemmetje sap zijn wij gewend te gebruiken ipv tama...Lemmetje sap zijn wij gewend te gebruiken ipv tamarinde.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18190261329627159565noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6452317964778795909.post-62679610106240331362018-08-11T10:43:02.382+02:002018-08-11T10:43:02.382+02:00En bedoeld u met 2 eetlepels tamarinde ,verse tama...En bedoeld u met 2 eetlepels tamarinde ,verse tamarinde of tamarindepulp of saus of iets dergelijks?<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6452317964778795909.post-42078252441377877652018-08-11T10:41:59.567+02:002018-08-11T10:41:59.567+02:00Hoi hoi :) ik heb pas lotis geproefd en wilde t gr...Hoi hoi :) ik heb pas lotis geproefd en wilde t graag zelf gaan maken. Uw recept ziet er erg goed te volgen uit behalve dat er niet bij staat hoeveel water ik zou moeten gebruiken voor deze hoeveelheid lotis. Zou u dat nog kunnen aangeven alstublieft?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6452317964778795909.post-80179127619135977772015-01-23T23:59:05.468+01:002015-01-23T23:59:05.468+01:00Ik doe ook gesnipperde uitjes door de lotisIk doe ook gesnipperde uitjes door de lotisAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6452317964778795909.post-52945237455595474332015-01-21T12:09:40.225+01:002015-01-21T12:09:40.225+01:00Sonny, deze zoete sambal is bedoeld voor het eten ...Sonny, deze zoete sambal is bedoeld voor het eten met fruit en is te zoet voor vlees. Voor vlees kun je beter een ketjap-sambal maken. Hiervoor kun je rawit gebruiken, deze fijnwrijven met knoflook, suiker (en optioneel een stukje trassi) en dan zoete en zoute ketjap toevoegen tot het een dunne saus is en nog wat extra zout naar smaak toevoegen. Voor het zuur kun je eventueel nog wat druppels limoensap toevoegen. Je kunt de rawit even voorkoken voordat je ze gaat gebruiken, zodat ze zacht zijn. Surinaams Eten!http://surinaams-eten.blogspot.nlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6452317964778795909.post-6027673426454584072015-01-20T14:04:03.858+01:002015-01-20T14:04:03.858+01:00Ziet er heerlijk uit. Kan je dit serveren bij vlee...Ziet er heerlijk uit. Kan je dit serveren bij vlees? Bijvoorbeeld bij kip of magere kalfsvlees? Sonnyhttp://www.slachterijvugts.nl/doksanoreply@blogger.com