tag:blogger.com,1999:blog-6452317964778795909.post4510291924236867029..comments2024-03-12T03:21:09.272+01:00Comments on Surinaams eten!: Zuur van rode ui en komkommerbloggerhttp://www.blogger.com/profile/18236720726036716759noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-6452317964778795909.post-43422310221317772852016-01-14T20:40:34.511+01:002016-01-14T20:40:34.511+01:00200 ml ?
200 ml ?<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03729950729438638822noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6452317964778795909.post-90463224572819660312016-01-14T20:25:19.963+01:002016-01-14T20:25:19.963+01:00200 ml ?
200 ml ?<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03729950729438638822noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6452317964778795909.post-16198227162012867032015-06-06T10:47:14.806+02:002015-06-06T10:47:14.806+02:00Deze hoeveelheid is genoeg als bijgerecht voor 6 ...Deze hoeveelheid is genoeg als bijgerecht voor 6 personen.Surinaamse Eten!http://surinaams-eten.nlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6452317964778795909.post-40518108414361686812015-06-05T14:20:54.608+02:002015-06-05T14:20:54.608+02:00Voor hoeveel personen is dit recept?Voor hoeveel personen is dit recept?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6452317964778795909.post-60251271497822083092015-04-25T14:22:41.181+02:002015-04-25T14:22:41.181+02:00ook kan je het raspen
erg lekker!ook kan je het raspen<br /> erg lekker!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09078523657139115474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6452317964778795909.post-64478539328407767742013-10-20T17:30:21.909+02:002013-10-20T17:30:21.909+02:00Hoelang moet T staan voor je T kunt nuttigen? Hoelang moet T staan voor je T kunt nuttigen? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6452317964778795909.post-38595518975499593402013-01-21T23:10:48.372+01:002013-01-21T23:10:48.372+01:00Dit zuur is het lekkerste als je het niet te lang ...Dit zuur is het lekkerste als je het niet te lang bewaart, zodat de komkommer vers is! Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6452317964778795909.post-90226407040725342032013-01-21T12:53:52.077+01:002013-01-21T12:53:52.077+01:00Hoelang kan je dit bewaren?Hoelang kan je dit bewaren?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6452317964778795909.post-35961764072383611782012-08-01T20:31:38.654+02:002012-08-01T20:31:38.654+02:00Beste Ronald, het lukte niet om jouw mail met de v...Beste Ronald, het lukte niet om jouw mail met de vraag over het recept, Zuur van komkommers en rode ui, te beantwoorden door een foutmelding in de mail. De hoeveelheid water is afhankelijk van de hoeveelheid komkommer, maar de komkommers en uien moeten ruim in het zuur liggen. Je zou gemiddeld zo'n 200 ml. water kunnen aanhouden voor dit recept. Succes!Surinaams-etenhttp://surinaams-eten.nlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6452317964778795909.post-17304709055190881572011-11-14T19:06:07.303+01:002011-11-14T19:06:07.303+01:00deze recept is wel goed hoor ,ik heb het uitprobee...deze recept is wel goed hoor ,ik heb het uitprobeert was lekr.en lees aub goed voor u een gek comentaar zet er staat duidelijk of surinaams peper!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6452317964778795909.post-37957131359465767052010-04-22T10:57:17.275+02:002010-04-22T10:57:17.275+02:00Met hoeveel water moet je de suiker opzetten?Met hoeveel water moet je de suiker opzetten?Anonymousnoreply@blogger.com