tag:blogger.com,1999:blog-6452317964778795909.post4285254627899156846..comments2024-03-21T15:59:26.246+01:00Comments on Surinaams eten!: Phulauri: hindoestaanse snack van gele spliterwtenbloggerhttp://www.blogger.com/profile/18236720726036716759noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-6452317964778795909.post-26951054827165972862023-04-02T16:11:10.558+02:002023-04-02T16:11:10.558+02:00Wat als het 2 mnd overtijd is? De phulauri mix?Wat als het 2 mnd overtijd is? De phulauri mix?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6452317964778795909.post-23040071419348575502018-03-03T09:45:11.783+01:002018-03-03T09:45:11.783+01:00waar mensen zich druk om kunnen maken.....waar mensen zich druk om kunnen maken.....Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6452317964778795909.post-16469144947431470972016-03-05T09:25:21.079+01:002016-03-05T09:25:21.079+01:00Mijn beste, het woord is daal niet dahl. Er zit ge...Mijn beste, het woord is daal niet dahl. Er zit geen h in het woord. <br />Zoals men Baithak ook gewend is verkeerd te spellen als bhaitak. Verder een prima site hoor!<br />Ik ga het vandaag maken volgens jouw recept. Thanks!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6452317964778795909.post-33960747869953197442015-08-22T11:14:07.175+02:002015-08-22T11:14:07.175+02:00Er staat nu een video op het recept van Phulauri, ...Er staat nu een video op het recept van Phulauri, misschien helpt dat om ze beter te krijgen!Surinaams Eten!http://surinaams-eten.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6452317964778795909.post-35984770170024287552015-08-19T18:40:33.781+02:002015-08-19T18:40:33.781+02:00Ik heb ook palaurie gemaakt maar bij mij zijn ze b...Ik heb ook palaurie gemaakt maar bij mij zijn ze beetje hard geworden hoe kom dat en wat doe die aardappelen dan of wordt het zacht ik gs ze deze week weer proberen dan moet het zacht worden Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6452317964778795909.post-78636026744602380002014-12-09T11:34:01.021+01:002014-12-09T11:34:01.021+01:00Ik maak ze van droge en een dag lang geweekte kikk...Ik maak ze van droge en een dag lang geweekte kikkerwerwten, gaat ook perfect! Je kunt de gemalen kikkerwertenmassa ook in niet te grote porties (bijv. 150 gr) invriezen, dan hoef je alleen maar te ontdooien, specerijen erbij te doen en je hebt snel een portie heerlijke phulauri!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6452317964778795909.post-85521966563492979432014-02-11T09:58:01.574+01:002014-02-11T09:58:01.574+01:00Voor de phulauri worden gele spliterwten (dahl) ge...Voor de phulauri worden gele spliterwten (dahl) gebruikt. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6452317964778795909.post-49815939869496605502014-02-08T23:18:04.475+01:002014-02-08T23:18:04.475+01:00kun je het ook met de groene erwten doen?kun je het ook met de groene erwten doen?Anonymousnoreply@blogger.com